"Nu ma pot odihnii intr-un hotel prea scump..." - la noi se doarme bine.
Practic, esti ceea ce mananci!
Daca nu reusesti de prima data, comanda de la "La Broscuta".
Soare, apa, distractie plus o mare de oameni.
Alerg sa pierd. Alerg sa castig...

Regula gatitului: daca nu reusesti de prima data, comanda de la "La Broscuta".


Dorinta noastra este sa rasfatam clientii, sa le usuram stresul zilnic cu preparatele noastre culinare, nu doar in locatia noastra ci si acasa, la locul de munca sau la orice eveniment, prin intermediul serviciului de catering. De aceea va oferim meniul zilei, la doar 12 lei, care include: ciorba, preparat de baza si desert. In cazul in care meniul zilei nu este pe gustul dumneavoastra, noi va putem oferi si alte variante de meniuri tot la preturi atractive. Aceste oferte le puteti gasi in formularul de comanda.

In fiecare zi de joi vom comunica meniul zilei pentru saptamana urmatoare. Comenzile se anunta telefonic sau prin e-mail. Livrarea se face gratuit in Campia Turzii si in imprejurimi, iar ora de livrare se stabileste in functie de traseele de distributie, de comun acord cu clientul.

Daca in viata dumneavoastra apar evenimente precum: botezuri, onomastice, inmormantari, serviciul nostru de catering va sta la dispozitie cu diverse oferte.

Asteptam comanda dumneavoastra.

1. Ciorba cu/fara carne
2. Preparat de baza cu/fara carne
3. Desert
Total: 12 lei
Camera single: 105 lei/noapte
Camera dubla: 130 lei/noapte
Camera 3 pers.: 150 lei/noapte
Camera 4 pers.: 180 lei/noapte
Pretul include micul dejun.
Pensiuni Campia Turzii cazare Cazare Campia Turzii pensiuni Hotel Campia TurziiHoteluri Campia TurziiRestaurant Campia Turzii
SC LA BROSCUTA COMPLEX TURISTIC SRL
str. Teilor nr.31 Campia Turzii, Cluj 405100
Phone: 0744934998